Ja, ik wil- workshop

Het Gelukshuis en het bruidshuis van Touria Laaroussa verzorgen een bijzondere workshop: 'Ja, ik wil.' Een middag waarin je leert hoe geweldig je bent (samen met max 3 vriendinnen) onder het genot van wat lekkers. Als je overtuigd bent van je kwaliteiten schrijf je je trouwgelofte en mag je een prachtige trouwjurk aan om de woorden 'Ja, ik wil' vol overgave te zeggen tegen jezelf. Aan het eind van de middag snijden we gezamenlijk de taart aan en proosten we op je geluk. De trouwfoto's worden je toegestuurd.

Innovatieve projecten

Het Gelukshuis bedenkt, eventueel in samenwerking met de partners, diverse innovatieve projecten met als thema Geluk. Daarnaast biedt zij ook ondersteuning in het helpen realiseren van projecten waar anderen gelukkig van worden. Van idee tot realisatie en alles ertussen. 

Workshops & trainingen

Bij het Gelukshuis kun je terecht voor een breed scala aan workshops en trainingen. Van algemene workshops Geluk tot op maat gemaakte trajecten en verdiepingstrainingen (ook wordt de 'Exploring what matters-course' van Action for Happiness Nl vrijwillig gegeven). De workshops kunnen op elke locatie plaatsvinden. Naast de inhoud van de workshops en trainingen neemt het Gelukshuis, indien gewenst, ook de organisatie voor haar rekening.

Dialoogbijeenkomsten

Vanuit het Gelukshuis organiseren we ook verschillende dialoogtafels met diverse thema's: Geluk, integratie, SAMENleven, Dromen, etc. Van organisatie tot begeleiding nemen we voor onze rekening. In opdracht of uit eigen beweging. Hou hiervoor de agenda in de gaten om te zien wanneer er weer een dialoogtafel is. Zelf een tafel organiseren, gespreksleider nodig of alleen een sparringspartner? Neem dan vrijblijvend contact op.

Coaching

Van Powertalks tot individuele coachingstrajecten, bij het Gelukshuis kun je je geluk niet op. Praktisch, hands-on en direct zijn de woorden die het traject bepalen. Heb je hulp nodig om een idee verder vorm te geven, ook dat kan. Het traject wordt op maat gemaakt. In overleg wordt gekeken wat er nodig is, hoeveel sessies en wat de gewenste resultaten zijn. Dit kan te allen tijden worden aangepast. Zo zit je nergens aan vast en kun je zelf bepalen hoe lang en hoe intensief je de coaching wenst. Nog niet overtuigd? Bel dan eens voor een vrijblijvend gesprek.

Geluksmakelaar

Naast allerlei activiteiten in of door het Gelukshuis kunnen we ook kosteloos bemiddelen naar een breed netwerk aan professionals actief op het Geluksvlak. Binnenkort biedt deze website een pagina met daarop de diverse samenwerkingspartners op dit vlak. Wil je dat wij de contacten leggen en het geheel organiseren, ook dat kan.