Over het Gelukshuis-Alacritas- is een sociale ondernemer met haar roots in Rotterdam-Zuid. Kijk op www.alacritas.nl voor meer informatie over deze onderneming. Sinds april 2015 realiseert -Alacritas- het 1e Gelukshuis van Nederland. Met de opgedane kennis, ervaring en het netwerk, met name op Rotterdam-Zuid, willen we invulling geven aan het Gelukshuis met de volgende 3 pijlers: 

 

1: het virtuele gelukshuis

2: een geluksnetwerk

3: een fysieke locatie

 

‘Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt’ met dit credo willen wij onze kennis en expertise delen en een netwerk van mensen om ons heen verzamelen die deze visie voorstaan.

Het belangrijkste van het Gelukshuis moet zijn, dat je er gelukkig van wordt. Met workshops, projecten, maar vooral door visie, houding en gedrag zorgen we ervoor, dat iedereen er mag zijn en iedereen een bijdrage kan leveren. We willen gaan experimenteren met verschillende innovatieve manieren van financiering: co-creatie en co-financiering, uitruil, crowdfunding en waardebepaling achteraf. We hopen dan ook, dat u na het lezen van deze website al gelukkiger bent en mee wilt helpen het Gelukshuis te realiseren.

Wij leveren de kapstok, hangt u uw jas op?