Seksbuddy

Oké, ik zou niet meer elke dag een blog tikken, maar dan prijkt daar de kop bij het rtl nieuws: “RIVM brengt nu ook advies uit voor singles: één seksbuddy is oké.” En mag ik het eindelijk over seks hebben. Sterker nog, ik word om half 4 afgelopen nacht wakker, waarschijnlijk door het gebel van mijn zoon! En bij mijn toiletgang heb ik al een halve blog af in mijn hoofd. Ik heb zelfs even mijn telefoon gepakt om wat spraakmemo’s op te nemen, voor als ik in de ochtend toch net iets minder grappig ben.

 

 

Seksbuddy, het staat er echt. In het artikel gaat het over 1 seksbuddy of knuffelmaatje. Helaas niet en/of, maar knuffelmaatje klinkt toch minder clickbaiterig als seksbuddy. Ik las in de snelheid weer eens wat anders: seksbunny en zo werd Jaap van Dissel ineens de Hugh Hefner van de lage landen. Wel blij dat ik niet in konijnenpak bij iemand aan de muur hoef te gaan hangen met 2 nietjes door mijn buik.

 

 

De zin ‘maak met deze persoon ook goede afspraken hoeveel anderen mensen u beiden ziet’ verward me. Je mag dus blijkbaar wel meerdere mensen zien, maar er maar met 1 knuffelen. Zouden ze nu bij Tinder ook extra vragen gaan stellen en dat je dan zo’n icoontje op je foto krijgt ‘Corona-vrij’ of ‘Knuffel-proof’. Misschien kunnen ze dan bij de betaalde versie een testkit sturen en er dan ‘Gegarandeerd’ voor zetten als je geen corona in je bloed hebt. Dat swiped toch wat lekkerder in deze tijd.

 

 

Zouden er nu ook condoomfabrikanten aan het bezinnen zijn voor een levensgrote versie, nee heren, niet voor je jongeheer, maar gewoon om helemaal over je heen te trekken, ademend. Zodat je het aantal uiteindelijk weer mag opvoeren? Ik zie de chicklits al verschijnen met teksten als ‘Ik hield m’n hoofd licht gebogen, terwijl hij me voorzichtig maar gretig naderde. Zijn lippen raakte de mijne, aardbeiensmaak. ‘ Ik sla door.

 

 

Zouden er vrijgezelle mannen Jaap gemaild hebben met het verzoek of het weer mag, dat knuffelen? Waarom stroomt het Malieveld daar nou niet eens vol mee, met vrijgezelle mannen (nu op gepaste afstand). En dat ik dan nietsvermoedend, en passant, voorbijloop met mijn hondje, toevallig op dat tijdstip in Den Haag. Ik app een vriend, zo 1 met voordelen, of hij al aan zijn knuffeltax zit. We spreken af om het er eens uitgebreid over te gaan hebben.

 

 

Ironisch gezien word ik op dezelfde dag als dit bericht door mijn vriendin gewezen op het instagramaccount “liefde van toen”. Een account waar oude contactadvertenties worden weergeven, pre-corona, maar vooral pre-telefoontijd. Ja lieve kinders, opa en oma hadden vroeger geen mobiele telefoon en wilden toch ook een knuffelmaatje. Het bericht van vandaag kon niet treffender: ANNIE, roep…… en ik zal komen. De Ware Jacob.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Josina Weeda (Diana) (zaterdag, 16 mei 2020)

    Helemaal niet ter zake doende, maar waarom moet ik bij Wordfeud het woord seks spellen met ks en sexueel wel met een x?

  • #2

    Saskia Simonis (maandag, 18 mei 2020 07:19)

    De dag beginnen met een grote grijns op mijn gezicht, jou blog, zo gaaf, to the point en altijd vol humor, heerlijk! ❤️